top of page
sun.png

HR Frederiks

Voor al uw binnen en buiten zonwering

Rolluiken

Rolluiken zijn een veelzijdige en praktische vorm van zonwering die aanzienlijke voordelen biedt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Deze horizontale panelen, die voor ramen en deuren worden geïnstalleerd, hebben een breed scala aan functies.

Projecten

Efficientie, comfort en Veiligheid

Rolluiken helpen om de binnentemperatuur te reguleren door de warmte buiten te houden in de zomer en de kou buiten te sluiten in de winter. Dit resulteert in een aangenaam binnenklimaat en een lagere energierekening. Ook bieden rolluiken extra bescherming tegen inbraak doordat ze een fysieke barriere vormen die moeilijk te forceren is. Dit verhoogt de veiligheid van uw huis of bedrijfspand aanzienlijk.

Voor ruimtes waar totale duisternis gewenst is, zoals slaapkamers en thuisbioscopen, zijn rolluiken ook de perfecte oplossing. Ze blokkeren al het licht van buiten, waardoor een rustgevende en donkere omgeving ontstaat.

20200417_110351.jpg

HR Frederiks – Uw partner in schaduw en comfort.

Kies voor HR Frederiks Zonwering en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Laat de zon stralen, terwijl u geniet van de schaduw van kwaliteit en innovatie.

bottom of page