top of page
sun.png

HR Frederiks

Voor al uw binnen en buiten zonwering

Markiezen

Markiezen zijn een charmante en effectieve vorm van zonwering die al eeuwenlang worden gebruikt. Ze bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen de zon, maar voegen ook een klassieke, elegante uitstraling toe aan uw huis of bedrijfspand. 

Projecten

Klassieke Elegantie en Effectieve Bescherming

Markiezen bieden een zeer effectieve barrière tegen direct zonlicht. Door hun unieke vorm blokkeren ze niet alleen het zonlicht dat direct op het raam valt, maar ook het licht dat van de zijkanten komt. Dit zorgt voor een koele en comfortabele binnenruimte, zelfs op de heetste dagen.

Markiezen voegen een klassieke, stijlvolle uitstraling toe aan elk gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afwerkingen, zodat ze naadloos kunnen worden geintegreerd in de architectuur en esthetiek van uw pand. Hun tijdloze charme verhoogt de visuele aantrekkingskracht van uw woning.

20200417_110351.jpg

HR Frederiks – Uw partner in schaduw en comfort.

Kies voor HR Frederiks Zonwering en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Laat de zon stralen, terwijl u geniet van de schaduw van kwaliteit en innovatie.

bottom of page