top of page

Wij zijn HR Frederiks

We maken de beste zonwering installaties voor bij u aan huis.

Vraag vandaag uw offerte nog aan!

20200417_110351.jpg

Bij HR Frederiks is elke klant uniek. Daarom bieden wij een breed scala aan ontwerpen en kleuren, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij uw stijl past. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en om zonwering op maat te leveren, zodat deze naadloos aansluit op uw specifieke wensen en eisen.

Kies voor HR Frederiks en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Laat de zon stralen, terwijl u geniet van de schaduw van kwaliteit en innovatie.

Wij staan voor u klaar!

Kwaliteit

Onze zonweringsproducten zijn vervaardigd uit de beste materialen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Met HR Frederiks Zonwering kiest u voor kwaliteit die jarenlang meegaat zonder aan functionaliteit of schoonheid in te boeten.

Service

Bij HR Frederiks Zonwering staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren en vriendelijke team begeleidt u van het eerste adviesgesprek tot de installatie en nazorg. We zijn pas tevreden als u dat bent. Onze service stopt niet na de verkoop; we staan altijd klaar om u te ondersteunen en te zorgen dat uw zonwering perfect blijft functioneren.

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de zonweringsbranche is HR Frederiks Zonwering een naam die u kunt vertrouwen. Onze reputatie is gebouwd op betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid. Wij zijn trots op de vele tevreden klanten die ons hun zonweringsprojecten hebben toevertrouwd.

Onze werkplaats

Onze werkplaats

in Maas en Waal

Vanuit onze werkplaats in het mooie Maas en Waal gaan wij voor jou aan het werk om alles op maat te maken.

cloudy-day.png

We helpen u graag!

Vragen of interesse? Wij zijn er voor je!

bottom of page